Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Α.Ο.Άρης Αγίας Άννας - Μυρμιδόνες Κερασιάς 5 - 2

Μεγάλο σκορ είχαμε στην Αγία Άννα οι γηπεδούχοι πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στους πολεμιστές οι οποίο πάλεψαν για τριάντα λεπτά αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Άρη.

Ο θεός του πολέμου με ενορχηστρωτές στην μεσαία γραμμή τους Κώστα Σταθαρα και Καραμουζη να κάνουν όλη την δουλεια στο χώρο της μεσαίας γραμμής με το πρώτο να απλώνει το παιχνίδι και να δείχνει σε όλους εμάς τους απέξω τι απλό που είναι το τόπι και τον δεύτερο να εκτελεί.
Μόλις στο 10 με μια ωραία ατομική προσπάθεια του Καραμουζη περνώντας την μπάλα έξω απο την περιοχή κάνοντας ωραία τριπλά και με άπιαστο πλασε στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα,στο 15 πάλι ο ίδιος παίχτης με ωραία προωθημένη μπαλιά βρίσκει τον Λιασκο και αυτός διπλασιάζει τα τέρματα για τον Άρη.
Οσοι είμασταν στο γήπεδο πιστεύαμε ότι ο Άρης καθάρισε την μπουγάδα και θα είχε ενα εύκολο πρωινό, όμως ο Βλαχοπουλος απο πλευράς ΚΕΡΑΣΙΑΣ  δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με ενα αριστερό κεραυνό στέλνει την μπάλα εκει που λίγοι τερματοφύλακες μπορούν να αντιδράσουν και έτσι έγραψε το 2-1 στο 25. Καποια άλλη φάση δεν υπήρξε μέχρι τον κεραυνό του Τσακνακη στο 41 γράφοντας το 3-1 για τον Άρη δίνοντας πάλι αέρα δυο τερμάτων για τους γηπεδούχους λιγο πριν πανε οι ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο http://footballrealtime.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.