Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων 2015

Το Βωμολοχικό καρναβάλι Αγίας Άννας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμά την παράδοση και σας προσκαλεί σε ακόμα ένα παραδοσιακό καρναβάλι γεμάτο αποκριά, βωμολοχία, κέφι και ξεφάντωμα.

Λίγες μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα μπορείτε να ακούσετε τα παραδοσιακά βωμολοχικά αποκριάτικα τραγούδια από τους κατοίκους απολαμβάνοντας ντόπιο τσίπουρο, κρασί η ποτό στα ταβερνάκια και καφέ του χωριού. Επίσης μπορείτε να ντυθείτε και να πάρετε μέρος σε διάφορα πάρτυ μασκέ που διοργανώνονται τις ημέρες εκείνες.

Η αποκορύφωση του καρναβαλιού ολοκληρώνετε την Καθαρά Δευτέρα με το πρόγραμμα νε ξεκινά στη 13.30 με το αηδόνι του παραδοσιακού τραγουδιού Πέτρο Πανάγο και να συνεχίζετε με την εμφάνιση των βωμολόχων καρναβαλιστών ντυμένοι με άκρως προκλητικές ενδυμασίες να συνοδεύουν τα αυτοσχέδια άρματα στην κεντρική πλατεία του χωριού τραγουδώντας τα παραδοσιακά Αγιαννιώτικα βωμολοχικά αποκριάτικα.

Ειδικά για φέτος το "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" θα κάνει μια extra εκπομπή από την πλατεία της Αγίας Άννας με ένα καλεσμένο έκπληξη... Μην το χάσετε.

Στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει άφθονο κρασί και σαρακοστιανοί μεζέδες για όλους τους επισκέπτες ενώ θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί με τους ντόπιους βωμολόχους καρναβαλιστές.

Θερμή παράκληση από εμάς
Φέτος λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΥΜΟ
 (για τούς λόγους που όλοι γνωρίζουμε)

Καλή σας διασκέδαση και καλό ξεφάντωμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.