Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Άρης Αγ. Άννας - Ερμής Πηλίου 1 - 1

Γκολ και βαθμούς, μοιράστηκαν Αρης Αγ. Άννας και Ερμής Πηλίου στο γήπεδο Σκεπαστής σε ένα αγώνα που διεξήχθη με συνεχή βροχή. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας μεταφέρθηκε στο γήπεδο Σκεπαστής λόγο ακαταλληλότης του γηπέδου της Αγ. Αννας.

Με αιφνιδιασμό από τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο αγώνας όταν πριν συμπληρωθεί το 1' ο Τζαφέρος με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Ερμή Πηλίου 0-1.
Σε όλο το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του κέντρου και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με το 0-1 υπέρ του Ερμή πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι αμέσως μετά την σέντρα στο 46' με τον Τσακνάκη (που μόλις είχε μπει στον αγώνα μετά από απουσία 10 αγωνιστικών) έφεραν τον αγώνα στα ίσια.
Ο Αγγελόπουλος έκανε κάθετη μπαλιά στον Κομποθανάση, αυτός τροφοδότησε τον Τσακνάκη που πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρίτσου σημειώνοντας την ισοφάριση 1-1.
Μοιρασμένος για την συνέχεια ο αγώνας με μια ελαφρά υπεροχή του Άρη έγιναν ευκαιρίες αλλά χωρίς  να αλλάξει κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες να μοιραζονται γκολ και βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράστε την γνώμη και άποψη σας, επώνυμα ή ανώνυμα,
σχολιάζοντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο θέμα του blog.
Τα μηνύματα και τα σχόλια σας ελέγχονται για υβριστικό,
άσεμνο και ακατάλληλο περιεχόμενο.
Σχόλια με τέτοιου είδους περιεχόμενο θα διαγράφονται.